SEM AB är en av världens ledande tillverkare av elektroniska tändsystem för naturgas- och småmotorer samt statorer till dieselinjektorer. Våra kunder är världsledande tillverkare utav motorer i USA, Europa och Kina. Vi är certifierade enligt IATF, ISO 14001 och 18001. Bolaget bildades 1915 och omsätter ca 380 miljoner. Vi har idag ca 120 anställda i Åmål och är ungefär lika många i vår produktionsanläggning i Kina. Försäljningskontor finns i USA och Kina samt Åmål. Huvudkontoret ligger i Åmål och företaget har svenska ägare. Läs mer på www.sem.se

Vi fortsätter växa och söker nu en marknadsassistent

Är du nyfiken, service-minded, kreativ och lösningsorienterad? Trivs du med att vara spindeln i nätet och har lätt för att samarbeta och hjälpa både kollegor och samarbetspartners? Som marknadsassistent hos oss blir din roll att stötta dina kollegor på marknadsavdelningen i Åmål, Suzhou och Indianapolis.

Arbetsuppgifterna innebär att du supportar och koordinerar uppgifter inom marknadsavdelningen, tar fram försäljningspresentationer/säljkampanjmaterial och ansvarar för deltagandet på konferenser och mässor. Du ansvarar för hemsidan och marknadsföringen på de sociala medierna, skriver nyheter och pressreleaser. Vidare genomför du kundattityds- och marknadsundersökningar samt analyserar marknadstrender. Du hjälper också till med försäljningsrapporter och internrapportering.

Som person är du driven, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är orädd och bekväm i kundkontaktssammanhang och har förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer. Du har goda kunskaper i Office-paketet, Photoshop samt erfarenhet av att administrera WordPress hemsidor. Du är en god skribent samt skriver och talar engelska och svenska obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande roll i ett internationellt företag och har en relevant eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder nu en möjlighet att bli en del av ett globalt expansivt företag med höga ambitioner och en aktiv, mycket intresserad svensk ägare. Vi växer med lönsamhet varje år och genom pågående och omfattande investeringar i en mer digitaliserad och automatiserad produktion förbättras både kostnadseffektivitet och produktkvalitet. Vi har ett nära samarbete kollegor och chefer emellan. Det är korta beslutsvägar och tjänsten innebär möjligheter för den som är intresserad att påverka och få stor insyn i hela företaget. Trots vår litenhet är vi välkända inom vår nisch och har en lång tradition av att leverera produkter till globala världsledande kunder.

För mer information om tjänsten kontakta Manager Marketing & Sales Andreas Böttcher andreas.bottcher@sem.se , 070-945 38 43.

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Personalchef Karin Hensing 070-590 78 40.

Välkommen med din ansökan till karin.hensing@sem.se, senast den 30:e oktober. Urval och intervjuer kommer ske löpande under processen.

 Inför rekryteringsarbetet så har SEM AB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.